SPRAWDŹ JAK TO DZIAŁA
Reklama ?
slider html
 
ZWCAD+ Professional      ZWCAD-Software-Co.,-Ltd.
5 opinii
7.57/10
obsługa użytkownika
7.52/10
funkcjonalność
7.54/10
83%
osób poleca
SZCZEGÓŁY OCENY
ergonomia pracy:
7.33
import/eksport danych:
7.33
możliwości:
7
praca z dużymi projektami:
7
przyspieszenie, ułatwienie pracy:
7.83
raporty i ich przydatność:
7.83
rozwój programu w ciągu 1 roku:
8.5
stabilność pracy:
7.5
stosunek możliwości do ceny:
8
wydruk i publikacja:
7.67
GŁÓWNE CECHY
Funkcjonalność CAD 2D i 3D, Podstawowy format zapisu DWG
Menu wstążkowe i klasyczne, Obsługa LISP, C++, VBA, .NET
Obsługa: DWG (do 199MB), DXF, Eksport do formatu Z3 (ZW3D)
Licencja do wyboru: elektroniczna, przenośna USB, sieciowa
Bloki dynamiczne, Przeglądarka warstw, Komentarze głosowe
Kreskowanie obszarów: wzorem, obrazem lub z pliku dwg
Współpraca z Google Earth, Eksport modeli
Menedżer odnośników zewnętrznych oraz rastrów
Synchronizacja danych w chmurze: Dropbox, Skydrive
ZWCAD Touch, bezpłatna aplikacja na urządzenia mobline
Opinie o produkcie
Dodaj opinię
Edytuj opinię

Korzystam z tego programu i jestem bardzo zadowolony, obsługa również na najwyższym poziomie, zawsze chętnie udzielają pomocy i co ważne ciągle ulepszają program. Z Poważaniem Kamil Petrykowski
Kamil
2015-04-29
ocena: 9.53 / 10

Pracuję w branży konstrukcyjnej z nakładkami e-cad na platformie ZWCAD+ obecnie ZWCAD ARCHITECTURE (na silniku ZWCAD+ PRO). Obecna wersja ZWCAD+ 2015 SP1 obsługuje do 4GB RAM co wiąże się z płynną pracą z dużymi plikami DWG np. 135MB. Ta wersja jest sporo szybsza od poprzedniej, stabilna, ma niezbędne popularne funkcje jak w AUTOCAD. W stosunku możliwości do ceny ma przewagę, stąd często wybierany przez nowo utworzone biura projektowe. Do renderingów polecam Artisan na silniku Ligthworksdesign. Więcej przydatnych informacji możecie znaleźć w moim wątku na forum angielskim: http://www.zwsoft.com/zwcad_forum/viewthread.php?tid=2972&extra=&page=6 lub polskim http://forum.cad.info.pl/topic/815-co-warto-udoskonali%C4%87-w-zwcad-architecture/page-22 Pozdrawiam Marcin

Martin_S
2015-04-30
ocena: 9.73 / 10

Korzystam z tego programu od 2012 roku i jestem bardzo zadowolony.
Cały czas jest on ulepszany i na chwilę obecną nie ustępuje pola żadnemu programowi CAD na rynku.
Stabilny, nie wiesza się, jeśli ktoś pracował np. na AUTOCAD, to bez żadnego problemu przeniesie się na ZWCADA.

Godny polecenia.
Pozdrawiam Dominik

Dominik
2016-01-28
ocena: 9.73 / 10

Problematyczny program tylko tani i chyba to jest jego jedyna zaleta.
Choć dziś w tej cenie można już myśleć o czymś co działa.

marek
2016-08-17
ocena: 2.33 / 10
Korzystam z tego programu dłuższy czas i jestem jak najbardziej z niego zadowolony. Obsługa stale dba, aby ulepszać program. Chodzi bardzo dobrze nie mam jakichkolwiek zastrzeżeń. Dobrze obsługuje bloki dynamiczne i jest szybki. Duży plus dla twórców.
Piotr
2016-11-22
ocena: 10 / 10



Copyright 2014 Opinie-cad.pl | Wszelkie prawa zastrzeżone. | Zarządzanie serwisem | Zasoby | Wykonanie strony: Infocare

opinie o programach cad, komentarze cad, recenzje, program do projektowania, polecane programy do projektowania, jaki program wybrać, opinie użytkowników, dobre programy do projektowania, gdzie kupić program, jakiego programu warto się nauczyć, popularne programy dla budownictwa, polecene oprogramowanie, alternatywa cenowa dla drogich programów cad, oceny programów do projektowania: autocad, bricscad, zwcad, gstarcad, turbocad, m4cad, arcadia intellicad, magacad ...