SPRAWDŹ JAK TO DZIAŁA
Reklama ?
slider html
 
RaportyGPS PRO      SkyRaster
10 opinii
9.94/10
obsługa użytkownika
9.93/10
funkcjonalność
9.93/10
100%
osób poleca
SZCZEGÓŁY OCENY
ergonomia pracy:
9.9
import/eksport danych:
9.9
możliwości:
9.9
praca z dużymi projektami:
10
przyspieszenie, ułatwienie pracy:
9.9
raporty i ich przydatność:
10
rozwój programu w ciągu 1 roku:
10
stabilność pracy:
9.8
stosunek możliwości do ceny:
10
wydruk i publikacja:
9.9
GŁÓWNE CECHY
Służy do przygotowywania raportów GNSS/RTK z pomiarów GPS
Odczyt formatu: TXT,CSV,DB,RW5,JXL,TSJ,MJF,XML,RAW
Obsługa: Landstar, Carlson SurvCE, Fast Survey,
Pentax FieldGenius, GeoApp Geopryzmatu, Trimble Survey,
Topcon TopSurv, Topcon Magnet, Leica SmartWorx.
Zapisywanie projektów w formacie aplikacji w plikach RGPS
Wymiana danych z aplikacją mobilną SkyRaster RTK PowerGPS
Możliwość konfiguracji kolumn, Konwersja pomiędzy układami
Zgodność z obowiązującą geoidą - układem wysokościowym
Dostosowany do rozporządzenia MSWIA, Obsługa kodów K-1
Opinie o produkcie
Dodaj opinię
Edytuj opinię

Program jest niezwykle elastyczny. Ma mnóstwo przeróżnych opcji do wyboru. Ma również możliwość między innymi poprawienia błędnej wysokości tyczki, zmiany numeru punktu, podziału raportu na segmenty według daty pomiaru. Potrafi podzielić punkty na wytyczone i pomierzone. I najważniejsze obsługuje wszystkie możliwe zestawy chyba wszystkich producentów z całego świata. RaportGPS jest niezwykle przydatny w firmach posiadających zestawy różnych producentów. Używając RapotuGPS, w takiej firmie, wszystkie raporty będą identyczne bez względu na to kto i kiedy i jakim zestawem zrobił pomiar. Program absolutnie konieczny. Użytkownik sam decyduje co przedstawia w swoim raporcie. Niestety nie ma róży bez kolców ...niektórych użytkowników może zniechęcać interfejs. Można się jednak do tego przyzwyczaić, a przy tej cenie i możliwościach to w zasadzie program nie ma żadnej konkurencji i powinien być obowiązkowo dołączany do każdego zestawu.
Dariusz
2015-03-04
ocena: 10 / 10
To prawdziwy kombajn który obsłuży nawet dziecko. Ilość funkcji i obsługiwanych formatów jest rewelacyjna, kontakt ze sprzedawcą wymarzony reakcje na problemy natychmiastowe. Program powstał w oparciu o opinie i sugestie użytkowników więc dlatego jest taki wszechstronny. Inne programy tego typu powinny być właśnie takie jak raportygps. Oprogramowania sprzętu tzw markowego chowa się i nawet nie ma co porównywać. W 100% polecam w dodatku ta cena.
Tomasz
2015-03-18
ocena: 10 / 10

Kupiłem bo czegoś mi brakowało w aplikcjach dodawanych do zakupionego GPS. To co zobaczyłem po uruchomieniu programu przeszło moje najśmielsze oczekiwania . łatwy , prosty , funkcjonalny i wreszcie raporty przejrzyste - polecam.

Rafał
2015-07-25
ocena: 10 / 10
Bardzo oczekiwana aplikacja dla współczesnej geodezji. Dużo możliwości programowych. Czytelne obliczenia. Przyjazny interfejs. Szybka reakcja na sugestie użytkownika. Produkt przygotowany dla geodetów i nie tylko. Polecam. Geopoints*PU
Piotr
2016-03-08
ocena: 9.47 / 10
Pracuję z programem niedługo jednak już przekonał mnie do siebie w 100% Przy opracowywaniu pomiarów z różnych odbiorników gps unifikacja raportów bezcenna. Ponadto żaden z dedykowanych programów firmowych nie ma nawet części tak rozbudowanych i zaawansowanych opcji. Mnogość funkcji powoduje konieczność zapoznania się z programem jednak obsługa jest dosyć intuicyjna a na fachowa pomoc zawsze można liczyć. Nie spotkałem się z lepszym programem do raportów.
Arek
2016-03-10
ocena: 10 / 10
Najlepszy na rynku program ro raportowania pomiarów GPS. Posiada bardzo duże możliwości konfiguracji programu. Bardzo dobre i szybkie wsparcie autora na sugestie i uwagi użytkownika. Unifikacja raportu z wielu formatów danych. "Must have" dla geodety. Polecam.
Artur
2016-06-14
ocena: 9.87 / 10
Andrzej
2016-06-18
ocena: 10 / 10
Program jest bardzo intuicyjny a jego mega możliwości uzasadniają określenie, że jest to KOMBAJN! Widać, że ścisła współpraca z przyszłymi użytkownikami programu może dać tylko rewelacyjne efekty.
Leszek Piszczek
2016-07-07
ocena: 10 / 10
Nie oceniłem ww. zagadnień, bo jestem w trakcie... Wrażenie pierwsze b. dobre. Brakuje mi tylko na razie dwóch spraw: 1/ Automatycznie obliczonych odchyłek między pktem wpisanym a pomierzonym kontrolnie. 2/ W mapie, na podglądzie wydruku (a więc pewnie na wydruku) za duże (moim zdaniem) nr punktów. Uproszczenie i zmniejszenie czcionki zapewni chyba większą przejrzystość i czytelność. Ich bogata forma powoduje obecnie, że większość numerów punktów blisko siebie położonych zachodzi na siebie i nie da się odczytać. Lepiej by była to mniejszość punktów... :) Pozdrawiam
Andrzej
2016-07-22
ocena: 10 / 10
Jeden z najlepszych programów do raportowania na rynku
Marek
2016-07-25
ocena: 10 / 10



Copyright 2014 Opinie-cad.pl | Wszelkie prawa zastrzeżone. | Zarządzanie serwisem | Zasoby | Wykonanie strony: Infocare

opinie o programach cad, komentarze cad, recenzje, program do projektowania, polecane programy do projektowania, jaki program wybrać, opinie użytkowników, dobre programy do projektowania, gdzie kupić program, jakiego programu warto się nauczyć, popularne programy dla budownictwa, polecene oprogramowanie, alternatywa cenowa dla drogich programów cad, oceny programów do projektowania: autocad, bricscad, zwcad, gstarcad, turbocad, m4cad, arcadia intellicad, magacad ...