slider html
 
C-GEO      SOFTLINE-PLUS
13 opinii
9.77/10
obsługa użytkownika
9.38/10
funkcjonalność
9.51/10
100%
osób poleca
SZCZEGÓŁY OCENY
ergonomia pracy:
9.23
import/eksport danych:
9.46
możliwości:
9.54
praca z dużymi projektami:
8.46
przyspieszenie, ułatwienie pracy:
9.15
raporty i ich przydatność:
9.69
rozwój programu w ciągu 1 roku:
9.77
stabilność pracy:
9.15
stosunek możliwości do ceny:
9.85
wydruk i publikacja:
9.46
GŁÓWNE CECHY
Samodzielna platforma obliczeniowo-graficzna CAD/GIS
Zgodny z rozporządzeniami MAiC, GESUT, BDOT500, GML
Obsługa instrukcji K1 z 1998 r oraz innymi instrukcjami GUGiK
Zgodność z kolejową instrukcją D-19 Zarządu PKP
Współpraca z tachimetrami, niwelatorami, kontrolerami GPS
Rozwiązywanie obliczeniowe większości zadań geodezyjnych
Nieograniczona baza współrzędnych, Edytor mapy obiektowej
Mapa zintegrowana z bazą współrzędnych i mod. obliczeniowymi
Import i eksport np.: DGN, DWG, SHP, XML, DXF, SWDE, TNG
Pobieranie danych w serwerów WMS/WFS np. Geoportal
Opinie o produkcie
Dodaj opinię
Edytuj opinię

bardzo dobry program łączący w sobie wiele użytecznych funkcji takich jak: edycja map, obliczenia, tworzenie raportów. Kompatybilny z wieloma urządzeniami i programami.
Dariusz
2015-03-05
ocena: 9.67 / 10
C-GEO to kombajn dla geodety. Sprawdza się nawet w Nimczech. Możliwości kodowania punktów i automatycznego łączenia linii w zależności dla kogo się pracuje, stawia oprogramowanie na czołowym miejscu. Rapotrowanie obliczeń jest przejrzyste nawet dla niemieckich urzędników:)
Jan
2015-03-27
ocena: 10 / 10
Program ma ogromne możliwości obliczeniowe. Początkowo używałem go tylko do obliczeń. Ciągła praca programistów nad ulepszeniem pracy na mapie zaczyna procentować i działanie mapy z roku na rok jest coraz lepsze.
Jakub
2015-03-27
ocena: 9.8 / 10
Używam programu głównie do szybkich obliczeń geometrii projektów drogowych i tramwajowych oraz wykonywania rozliczeń/obmiarów. Raporty są generowane szybko, przejrzyście i przekonują inspektorów. Bardzo częste zmiany (rewizje) pojawiające się w dkomentacji projektowej np. niwelecie, spadkach poprzecznych itp. można błyskawicznie zaktualizować i porównać z poprzednimi wersjami-dla mnie to ogromny atut.Zawsze też mogę liczyć na miłe i profesjonalnie wsparcie zespołu producenta.
Grzegorz
2015-03-31
ocena: 9.2 / 10
Piotr T
2015-03-31
ocena: 8.93 / 10
Bardzo dobry program do obliczeń drogowych o dużych możliwościach, można sobie ułatwić pracę na dużych projektach inżynieryjnych. Łatwy kontakt z wsparciem technicznym, możliwość wysyłania swoich sugestii i uwag. Jak na swoje możliwości cena tez nie jest bardzo wysoka. Polecam.
Karolina
2015-04-15
ocena: 10 / 10
Program rozbudowany, łatwość transformacji,obsługa instrukcji GUGiK, obsługa wielu formatów plików,kompatybilność.
Krzysztof
2016-01-21
ocena: 9.8 / 10
Niezastąpiony produkt dla firm geodezyjnych i innych związanych z technologią CAD. Zdecydowanie polecam.
Tomasz
2016-09-13
ocena: 9.4 / 10
Najlepszy program obliczeniowy dla Geodetów. Dostateczna obsługa mapy numerycznej. Polecam
Marcin
2016-11-29
ocena: 9.2 / 10
Bardzo dobry program łączący funkcje obliczeniowe oraz moduł mapy. Szczególnie przydatny i bardzo funkcjonalna część obliczeniowa.
Marcin
2016-11-30
ocena: 9.6 / 10
Bardzo dobry program na którym pracuję od kilkunastu lat wcześniej na etacie teraz u Siebie w firmie - korzystając z różnych modułów można wykonać większość robót geodezyjnych
Marcin
2016-12-06
ocena: 9.27 / 10
Polecam program do codziennej pracy geodezyjnej. Nie do pobicia w swojej kategorii cenowej. Stanowi kompleksowe rozwiązanie obliczeniowo - graficzne z możliwością modułowej rozbudowy, zależnie od potrzeb.
Łukasz
2017-01-26
ocena: 8.93 / 10
Bardzo dobry program wykorzystywany do wszelakich prac geodezyjnych. Ma ogromne możliwości obliczeniowe. Polecam.
Paweł
2017-05-24
ocena: 9.8 / 10



Copyright 2014 Opinie-cad.pl | Wszelkie prawa zastrzeżone. | Zarządzanie serwisem | Zasoby | Wykonanie strony: Infocare

opinie o programach cad, komentarze cad, recenzje, program do projektowania, polecane programy do projektowania, jaki program wybrać, opinie użytkowników, dobre programy do projektowania, gdzie kupić program, jakiego programu warto się nauczyć, popularne programy dla budownictwa, polecene oprogramowanie, alternatywa cenowa dla drogich programów cad, oceny programów do projektowania: autocad, bricscad, zwcad, gstarcad, turbocad, m4cad, arcadia intellicad, magacad ...